ERZURUM / YAKUTİYE - Atatürk Ortaokulu

May

Öğrencilerimiz tarafından öğretmenlerimize özel olarak hazırlanan sürprizlerden kareler.

Nis

Atatürk Ortaokulu olarak öğrencilerimiz ve resim öğretmeni Fatma Ebrar ÇELİK tarafından açtığımız Resim Sergisi’ne katılımlarıyla bizleri onurlandıran Yakutiye İlçe Kaymakamı Sayın Tuncay KALDIRIM’a, Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Abdurrahman Gazioğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

Okulumuz öğrencisi Yağmur Sipahioğlu katıldığı okçuluk yarışmasında gümüş madalya kazanmıştır. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Ramazan ayı boyunca okulca geçirdiğimiz güzel anılarımızı sizlerle paylaşıyoruz: Eğitimin en değerli ögesi olan öğrencilerimiz için düzenlediğimiz verimli ders çalışma kursları, iftar ve teravih programları, deneme ve test çözme teknikleriyle ilgili seminerler, sosyal ve sportif faaliyetler, resim kursları... Öğrencilerimizi eğitim-öğretim faaliyetleri dışında hayata hazırladığımız ve onların kalplerine dokunduğumuz bu güzel anlar için emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdurrahman Gazioğlu okulumuzu ziyaret etmiştir.

Mrt

Çanakkale’yi geçilmez kılan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmet, özlem ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Her yıl 14 Mart tarihinde kutlanan Dünya Pi gününde okulumuz matematik öğretmenleri Refika Nur KILIÇ ve Şeyda MACİT tarafından hazırlanan Pi panomuz öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Mrt

8. Sınıf kız öğrencilerimizle yaptığımız okul tanıtım gezimizden kareler.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Erzurum'un Kurtuluşu okulumuzda kutlandı.

Mrt

Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan-ı Şerif'in tüm müslüman alemine hayırlı ve mübarek olmasını temenni ederiz.

Mrt

8. sınıf Lgs ilçe denemesi ve diğer kademelerde yaptığımız okul geneli deneme sınavımızdan kareler.

Şbt

Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Akıl ve Zeka oyunları yarışmasına katıldık.

Şbt

İngilizce dersi 6. Ünite Movies projesi kapsamında 5. sınıflarımızda İngilizce alt yazılı olarak 120 filmi izledik.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1.Dönem karne törenimizden kareler. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.